به گزارش پایگاه خبری حیات، اسدالله تولیده، روز سه شنبه ۳ دیماه، در دیدار با خانواده معظم شهید والامقام «امید علی ولدبیگی»، دیدار با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و قدردانی از آنان را یکی از برنامه های اصلی نظام برشمرد و اظهار داشت: دیدار با این عزیزان روحیه بخش و موجب پالایش روح می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام با تاکید بر اینکه دیدار با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران باید در اولویت کاری همه مسئولین باشد، تصریح کرد: مسئولین باید در جهت تکریم، حفظ عزت و احترام خانواده های معظم شهدا و ایثارگران تلاش کنند، چرا که از پرتو ایثار این عزیزان است که امروز امنیت و آرامش در جامعه سایه افکنده است.
شهید امیدعلی ولد بیگی آموزشیار نهضت سوادآموزی در تاریخ ۱۷ خرداد سال ۶۴، در ملکشاهی به شهادت رسید.
دیدار با خانواده معظم شهدا روحیهبخش و موجب پالایش روح میشود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام دیدار با خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و قدردانی از آنان را یکی از برنامه های اصلی نظام برشمرد و اظهار داشت: دیدار با این عزیزان روحیه بخش و موجب پالایش روح می شود.